Managed hosting door True

Avaya beloont resellers met prijzen

 

Avaya reikte onlangs de Avaya Channel Awards 2009 uit. Het bedrijf onderscheidde tijdens het Avaya Business Partner Event 2009 acht Channel Partners, waaronder resellers en een distributeur.

Avaya reikte onlangs de Avaya Channel Awards 2009 uit. Het bedrijf onderscheidde tijdens het Avaya Business Partner Event 2009 acht Channel Partners, waaronder resellers en een distributeur. De awards in verschillende categorieën zijn toegekend op basis van prestaties, onderscheidende marktbenadering en strategie van de kanaalpartners in het afgelopen jaar. De categorieën zijn Enterprise Unified Communications, Contact Center, SME en Distributor. Avaya's Managing Director Chris de Jongh en Melvin Harmsen, Channel Director bij Avaya, reikten de awards uit.

Unified Communications
Winnaars in de categorie Enterprise Unified Communications zijn Imtech ICT en Telindus (UC Growth). Imtech ICT ontving de award, omdat deze Channel Partner als geen ander de meerwaarde van Avaya-oplossingen voor Microsoft-applicaties laat zien. De groei-award ging naar Channel Partner Telindus, omdat dit bedrijf in 2009 aansprekende projecten binnenhaalde bij o.a. OAD, Kadaster en Thomas Cook, waarbij de meerwaarde van Avaya UC-applicaties uitstekend wordt gepositioneerd.

Contact Center
In de categorie Contact Center komen KPN Newtel Essence en @Voicetec (CC Growth) als winnaars uit de bus. KPN Newtel Essence ontving de award voor excellente prestaties op callcentergebied, speciaal in het finance-segment. @Voicetec viel de groei-award in deze categorie ten deel, omdat dit bedrijf in 2009 met maar liefst 91 procent groeide.

SME
Winnaars in de categorie midden- en kleinbedrijf zijn A&T - Sencit, TBE Solutions en Apply (SME Growth). A&T - Sencit verkocht de meeste SME-oplossingen aan nieuwe klanten. Bij TBE Solutions en Apply groeiden de IP Office business [met meer dan veertig procent.

Distributor
Westcon Nederland won in de categorie Distributor Growth. Deze distributeur zag zijn omzet in het Avaya-segment kwartaal na kwartaal toenemen in 2009. "Channel Partners vormen het fundament van ons succes en onze strategie", zegt Melvin Harmsen, Channel Director bij Avaya. "Het Business Partner Event biedt Avaya elk jaar de kans om alle kanaalpartners in het zonnetje te zetten en de meest succesvolle van dat jaar te belonen met een prijs. In 2009 hebben we gezien dat de vertraagde economie wel haar weerslag heeft op onze partners, maar dat ze desondanks in staat zijn geweest hun marktaandeel verder te versterken."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3152686). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.