Managed hosting door True

Trend Micro dinersponsor CRN Channel Awards

 

Trend Micro is dinersponsor van de CRN Channel Awards 2009. Daarnaast heeft de security leverancier ook een tafel genomen.

De organisatie van de CRN Channel Awards is blij Trend Micro te verwelkomen als dinersponsor. Het channelcentrische Trend Micro is een sterke speler op het gebied van internetcontentbeveiliging. Het bedrijf beveiligt de uitwisseling van digitale informatie van bedrijven en consumenten. Daarbij staat Trend Micro bekend om de sterk geïntegreerde threat management-technologie. Hiermee beschermt de beveiligingsspecialist de systeemcontinuïteit, persoonlijke informatie en eigendommen tegen malware, spam, dataverlies en de nieuwste webbedreigingen. Experts in de gehele wereld ondersteunen 24x7 de flexibele oplossingen van Trend Micro. Het hoofdkantoor van Trend Micro staat in Tokio. De Trend Micro-oplossingen worden verkocht via businesspartners.


De CRN Channel Awards worden dit jaar op 12 november uitgereikt in grand hotel Krasnapolsky in Amsterdam. De twaalfde editie van het netwerkevenement voor het zakelijke ict-kanaal vindt plaats in de sfeervolle Wintertuin van het hotel aan de Dam.

De CRN Channel Awards 2009 worden uitgereikt in zeventien verschillende categorieën. Stemmen kan via: www.channelawards.nl/stem.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3049301). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.