Managed hosting door True

Microsoft en Acer bij CRN Channel Awards 2009

 

Microsoft en Acer hebben een tafel besteld bij de uitreiking van de CRN Channel Awards 2009. De nominaties voor de awards zijn inmiddels in volle gang.

De CRN Channel Awards worden dit jaar op 12 november uitgereikt in grand hotel Krasnapolsky in Amsterdam. De twaalfde editie van het netwerkevenement voor het zakelijke ict-kanaal vindt plaats in de sfeervolle Wintertuin van het hotel aan de Dam.

De CRN Channel Awards-avond begint met een netwerkborrel, waar bekende en minder bekende spelers uit de Nederlandse ict-vakhandel het glas met elkaar heffen. Daarna is het tijd voor het diner, dat gegarneerd wordt met een flinke portie entertainment. Tussen de gangen door worden de awards voor resellers, distributeurs en leveranciers uitgereikt.

De CRN Channel Awards 2009 worden uitgereikt in zeventien verschillende categorieën. Het nominatieproces is inmiddels gestart. Meer informatie hierover is te lezen op de speciale Channel Awards-website.

Een tafel kan worden besteld via het accountteam van CRN via telefoonnummer: 023 - 546 35 56 of per e-mail via: salesit@vnumedia.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2964291). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.