Managed hosting door True

Channel Awards-avond keert terug in Amsterdam

 

De CRN Channel Awards worden dit jaar uitgereikt in grand hotel Krasnapolsky in Amsterdam. De twaalfde editie van het netwerkevenement voor het zakelijke ict-kanaal vindt plaats in de sfeervolle Wintertuin van het hotel aan de Dam.

De Channel Awards-avond begint met een netwerkborrel, waar diverse spelers uit de Nederlandse ict-vakhandel het glas met elkaar heffen. Daarna is het tijd voor het diner met een flinke portie entertainment. Tussen de gangen door worden de awards voor resellers, distributeurs en leveranciers uitgereikt.

Het is de tweede keer in de geschiedenis dat het evenement neerstrijkt in het hotel aan de hoofdstedelijke Dam. In 2005 werden de Channel Awards ook al uitgereikt in Krasnapolsky. Toen was tv-presentatrice Céline Huysmans de gastvrouw. Wie de prijzen dit jaar uitreikt, wordt na de zomer bekendgemaakt.

De Channel Awards worden uitgereikt in zeventien verschillende categorieën. Het nominatieproces is inmiddels gestart. Meer informatie hierover is te lezen op de speciale Channel Awards-website.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2945885). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.