Managed hosting door True

Nomineren Channel Awards 2009

 

Binnenkort gaat online de nominatieronde van start voor de twaalfde editie van de CRN Channel Awards 2009, die tijdens een feestelijke avond in november van dit jaar worden uitgereikt.

Binnenkort gaat online de nominatieronde van start voor de twaalfde editie van de CRN Channel Awards 2009, die tijdens een feestelijke avond in november van dit jaar worden uitgereikt. Het wordt weer een stijlvolle en gezellige avond met entertainment en uitgebreide mogelijkheden om te netwerken. De nominatieronde sluit half juni 2009. Eind augustus 2009 begint de stemronde en dan bepaalt de lezer wie er met een CRN Channel Award naar huis mag gaan.
De redactie bekijkt kritisch of een leverancier, distributeur of reseller voldoet aan de categorie waarvoor hij genomineerd is. Het aantal awards en de categorieën worden enigszins aangepast. Via de CRN Nieuwsbrief en de websites channelweb.nl en channelawards.nl houden we u op de hoogte wanneer het nominatieproces precies start en op welke categorieën u kunt stemmen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2937832). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.