Managed hosting door True

Channel awards: Nokia buigt diep voor Copaco

 

Nokia maakte bij de uitreiking van de Channel Awards figuurlijk een diepe buiging voor Copaco. Channel manager Peter van Dam kreeg de zaal stil met een uitgebreid dankwoord aan zijn distributeur, met wie hij de laatste maanden veel discussie heeft gehad.

Veel winnaars van een Channel Award bedanken hun business partners wanneer ze de prijs eenmaal in handen hebben. Maar zo'n diepe buiging als Nokia's channel manager Peter van Dam woensdagavond maakte voor zijn distributeur Copaco is uniek in de elfjarige geschiedenis van de awards.

Nokia heeft de afgelopen maanden strategische keuzes gemaakt, zoals het stoppen met de Mobility Suite, die niet goed vielen bij de partners. Zo liet Harold Bax, business manager communication solutions bij Copaco Nederland, in oktober weten 'zeer teleurgesteld te zijn' in Nokia.

Toch werd het bedrijf door de lezers van CRN gekozen tot Best Telecom Vendor van 2008. Peter van Dam gaf tijdens de award-ceremonie in het Noordwijkse hotel Huis ter Duin toe dat "een aantal partners" niet blij waren met "sommige beslissingen" die het bedrijf nam. Hij zei blij te zijn dat de CRN-lezers Nokia toch een award toekenden.

Van Dam verraste presentator en chef-redacteur van CRN Witold Kepinski en de complete zaal door vervolgens uitgebreid de tijd te nemen distributeur Copaco te bedanken. Hij richtte zich direct tot Copaco-directeur Iwan Kuipers en zijn team en zei onder meer: "We hebben best discussies gehad de laatste tijd." Vervolgens verklaarde hij dat Copaco 'zeker een groot aandeel heeft gehad in het winnen van deze prijs' en bedankte hij de distributeur.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2788889). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.