Managed hosting door True

CRN Channel Awards 2007: ruim 15.000 stemmen

 

Het stemproces voor de CRN Channel Awards 2007 is afgesloten. Momenteel is de redactie druk bezig met de controle van alle stemmen. Duidelijk is wel al dat we in totaal 15.192 stemmen in de verschillende categorie├źn hebben binnengekregen.

De ruim 15.000 stemmen zijn een absoluut record voor de CRN Channel Awards. In 2006 zijn de stemmen op ip-adres gecontroleerd en kreeg de redactie ruim 9200 stemmen binnen. Dit jaar moest er ook een e-mailadres worden opgegeven, wat de drempel om te stemmen alleen maar hoger maakte. "We zijn dan ook zeer verbaasd, maar ook erg blij met de vele stemmen die we dit jaar hebben binnengekregen", zegt een trotse chef-redacteur Witold Kepinski. "Dit aantal geeft aan hoezeer de CRN Channel Awards leven in het Nederlandse ict-kanaal. Door het hoge aantal stemmen krijgen wij een goed inzicht over hoe er over ict-bedrijven in het Nederlandse kanaal gedacht wordt."

Vorig jaar werden de meeste stemmen uitgebracht op de hardwaredistributeurs, maar dit jaar werden zij ingehaald door de business retailers (maar liefst 1540 stemmen). Met 1179 stemmen behaalden de hardwaredistributeurs wel een tweede plaats, gevolgd door de hardwarefabrikanten met 1110 stemmen, de var's met 1101 stemmen en de specialist resellers met 1096 stemmen. De nieuwe categorieën voor de channel managers en de channel marketingcampagnes deden het ook goed, met respectievelijk 885 en 648 stemmen.

De CRN Channel Awards worden dit jaar op 15 november uitgereikt in de Utrechtse Central Studios. Op zeer korte termijn zullen wij de presentatrice bekendmaken met wie chef-redacteur Witold Kepinski de felbegeerde awards gaat uitreiken. Dj Sander Hucke zal in ieder geval de muziek verzorgen tijdens de tiende editie van de CRN Channel Awards.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2195756). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.