Managed hosting door True

Al bijna 10.000 stemmen CRN Channel Awards 2007

 

Het stemproces voor de Channel Awards 2007 is nog niet eens halverwege of bijna 10.000 stemmen zijn op de redactie van CRN binnengekomen. Het stemproces loopt tot en met 25 oktober 2007.

Traditioneel doen de hardwarecategorieën het goed bij de CRN Channel Awards, toch zijn de meeste stemmen tot nog toe uitgebracht in de categorie Best Business Retailer of the Year. De hardwaredistributeurs en hardwarefabrikanten volgen wel respectievelijk op plek twee en drie. De nieuwe categorieën Best Channel Manager of the Year en Best Channel Marketing Campaign of the Year scoren tot nog toe naar behoren al kan laatst genoemde categorie samen met de telecom- en components, printing- en peripheralsfabrikanten nog wel wat extra stemmen gebruiken.

De CRN Channel Awards 2007 worden dit jaar op 15 november gehouden in de Utrechtse Central Studios. Als u direct naar het stemproces van de CRN Channel Awards 2007 wilt gaan, kunt u hier klikken. Als u de reacties van de genomineerden wilt lezen, kunt u hier klikken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2127196). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.