Managed hosting door True

CRN's tiende Channel Awards dit jaar in Utrecht

 

De afgelopen drie edities van CRN's Channel Awards vonden in Amsterdam plaats. Dit jaar, voor de tiende editie, kunnen gasten uit het ict-kanaal vanuit het hele land naar het meest centrale punt in Nederland komen. CRN's Channel Awards 2007 wordt namelijk in Central Studios gehouden, te Utrecht, pal naast de A2.

In 2006 waren we in het Passenger Terminal, in 2005 in het Krasnapolsky en in 2004 in het Okura Hotel, allemaal in Amsterdam. Dit jaar heeft CRN vooral voor gemak en voor een feestelijke maar toch prestigieuze locatie gekozen. Utrecht is meest centraal en Central Studios is reeds het toneel geweest van onder andere het Nationaal ICT Event, het Nederlands Film Festival, de Gouden Kalveren, het Retail Gala en de Robijn Fashion Awards.

In de Central Studios kunnen tot tweeduizend mensen terecht en er is een bewaakte parkeerplaats voor achthonderd auto's. De 2200 vierkante meter vrije vloer is verdeeld over twee studios.

Studio 1 laat zich het best omschrijven als een black box; een riant vloeroppervlak met nachtblauwe theatergordijnen langs alle wanden, uitgebreide infrastructuur voor technische faciliteiten en een uitzonderlijke ruimtelijke dimensie door het elf meter hoge plafond. Bijzonder voor een evenementenruimte zijn de hoisten in het dak van de studio; 24 beweegbare systemen die zorgen voor een unieke infrastructuur voor bijzondere lichtplannen. De zaal beschikt over basis zaallicht.

Daartegenover geven talloze lichtarmaturen, een enorme kroonluchter en een feestelijke theater-achterwand met een hoogte van tien meter Studio 2 een imposant karakter. Uniek is de ingerichte vide, gelegen boven de entree. Bij de beschikbare ruimte zijn een garderobe en sanitaire faciliteiten inbegrepen. De hoofdingang van het complex ligt aan deze ruimte.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2036492). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.