Managed hosting door True

Best Hardware Vendor of the Year 2006

Pieter van Woerden - HP

 

HP won tijdens de Channel Awards 2006 in de categorie Best Hardware Vendor of the Year. Pieter van Woerden blikt terug.

Wat betekende het winnen van uw award voor u en uw organisatie? Heeft het u iets opgeleverd?
"Partnertevredenheid is een van de belangrijkste onderwerpen voor HP. Het winnen van de award betekent voor ons de erkenning dat we op de goede weg zijn. Daarnaast speelt natuurlijk mee dat het winnen van de award een enorme stimulans en motivatie voor de HP salesforce met zich meebrengt."

Maakt u ook dit jaar weer kans op een award? Zo ja, in welke categorie? Om welke redenen zou u genomineerd moeten worden?
"Best Hardware Vendor of the Year, op basis van overall partner satisfaction. Company of the Year: De partnerbusiness is voor HP de belangrijkste business. Voor partners is HP een vendor die een belangrijke rol speelt en er alles aan doet om partners te ondersteunen. HP heeft daartoe een uitgebreid partnerprogramma. Best Channel Marketing Campaign: HP is de eerste it-leverancier die een co-marketing programma heeft opgezet (HP Co-marketing programma) en dit aanbiedt aan zijn preferred partners. HP specialisten campagne: HP heeft in 2007 een uitgebreide eindgebruikers awareness campagne opgezet voor de HP specialistische partners. Via HP-advertenties, gecombineerd met hun eigen value propositie, worden deze partners door HP gepresenteerd in de eindgebruikersmarkt als partners die HP aanbeveelt als een klant een HP storage, datacenter of computing oplossing zoekt."

Wie of welke andere organisatie gunt u dit jaar een award, in welke categorie en waarom?
"Best Software Vendor of the Year: Microsoft, vanwege de goede samenwerking met HP en de annoncering van Vista, waardoor de markt weer een boost krijgt. De laatste jaren is diverse malen onze leverancier AVM genomineerd geweest, die met zijn vooruitstrevende producten een belangrijke rol speelt in de ontwikkeling van de VoIP-markt. De combinatie van een sterke productfocus met een zeer proactieve marktgedrevenheid in een uiterst efficiënte Benelux-organisatie maakt AVM een firma die wat mij betreft de waardering in de vorm van een Channel Award dit jaar verdient."

Terug naar Overzicht interviews winnaars 2006

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2036107). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.