Managed hosting door True

Sponsors CRN Channel Awards 2007 bekend

 

CRN heeft voor de Channel Awards 2007, die in de Central Studios in Utrecht worden uitgereikt, vier grote sponsors aangetrokken die nauw samenwerken met resellers. HP is Platina Sponsor, Acer Gouden Sponsor, ETC Pluz Borrel Sponsor en Samsung Digitale Media Sponsor.

De vier bedrijven sponsoren de tiende editie van de CRN Channel Awards, een speciale jubileumeditie. Op 15 november 2007 worden de prestigieuze awards uitgereikt aan de resellers, distributeurs en vendors die dit jaar de beste prestaties hebben geleverd.

Witold Kepinski, chef-redacteur CRN: "We zijn zeer verheugd dat typische ‘channel-bedrijven', zoals HP, Acer en Samsung, zich hebben gecommitteerd aan de CRN Channel Awards. Deze bedrijven werken nauw samen met distributeurs en resellers. Het succes van deze grote leveranciers is grotendeels te danken aan alle spelers in het verkoopkanaal. Tevens zijn we blij dat een grote distributeur Borrel Sponsor is. Distributeurs zoals ETC Pluz zijn de schakel tussen leverancier en resellers. Hun rol is van zeer groot belang voor het succes in het Nederlandse it-kanaal."

www.channelawards.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2025845). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.