Managed hosting door True

Avaya reikt Channel Awards 2006 uit

 

Avaya, leverancier van communicatienetwerken en -diensten aan de zakelijke markt, heeft de Avaya Channel Awards 2006 uitgereikt.

Negen Avaya Business Partners, waaronder resellers en distributeurs, ontvingen deze awards op basis van hun prestaties en onderscheidende marktbenadering en strategie. Jaco Pesschier, Channel Director bij Avaya, overhandigde de awards aan Zetacom, XB, Imtech ICT, Forma, CSS Telecom, ICT Concept, TSV, Crane Telecommunication en A&T Communications.

Zetacom ontving de award voor ‘Beste SME (Small and Medium Enterprises) Nieuwkomer’. Deze organisatie heeft in korte tijd een prima resultaat neergezet. Het feit dat Zetacom heeft gekozen voor een specifiek segment en marktkennis combineert met goede klantrelaties, hebben bijgedragen aan de toekenning van de award. ‘Beste ECG (Enterprise Communications Group) Nieuwkomer’ is Avaya Business Partner XB. Deze serviceprovider levert telefonie als dienst via zijn netwerk. Volgens Avaya weet dit bedrijf zijn diensten als geen ander aan de man te brengen. Basis voor de bedrijfsvoering is een combinatie van een krachtige, stabiele infrastructuur en inhoudelijke kennis.

Imtech ICT is al jaren een belangrijke Business Partner voor Avaya. Het bedrijf heeft een succesvolle omschakeling gemaakt van een data infrastructuur focus naar een communicatie specialist en heeft inmiddels al diverse IPT-projecten succesvol uitgevoerd. Reden voor Avaya om de award voor ‘Ontwikkeling’ toe te kennen aan deze Business Partner. Op zorggebied wist Forma zich te onderscheiden. Deze partner is toonaangevend in zorgcommunicatie en heeft sterke inhoudelijke kennis van technische behoeftes, wetgeving en trends. Forma heeft bewezen kansen in deze sector te kunnen omzetten naar concrete opdrachten.

De Avaya Financial Services Award ging dit jaar naar CSS Telecom. Reden voor de keuze is het feit dat deze partij financieringsmogelijkheden strategisch weet in te zetten. Volgens Avaya weet CSS Telecom als geen ander hoe budgetbezwaren te pareren met alternatieve financieringsvoorstellen en op die basis alsnog een deal te sluiten. ICT Concept ontving de Award voor ‘SME Groei’. Deze Business Partner heeft de markt goed geanalyseerd en vervolgens een segment aangeboord, waarin een forse groei mogelijk was. Vervolgens is alles op alles gezet om op communicatievlak de standaard te worden in dat segment. ICT Concept liet de concurrentie achter zich en heeft voor zichzelf een gezonde toekomst gecreëerd.

Avaya Business Partner TSV mocht de Award voor ‘ECG Groei’ mee naar huis nemen. 2006 was voor TSV een jaar vol veranderingen. Het bedrijf verlegde zijn focus en richtte zich op kennisopbouw. Met als resultaat een groei van ruim 80 procent in het Enterprise-productportfolio. De award voor ‘Beste Distributiepartner’ ging dit jaar naar Crane Telecommunication. Deze partij heeft sterk geïnvesteerd in kennis en partnerondersteuning. Dit heeft geleid tot een succesvol jaar en mooie groeicijfers. Steeds meer partners ervaren de professionaliteit van deze organisatie en kiezen bewust om business te gaan of blijven doen met Crane Telecommunication.

De best presterende Avaya Business Partner van 2006 is A&T Communications. Volgens Avaya is dit het schoolvoorbeeld van een partner die succesvol is met de juiste balans tussen visie, focus en uitvoering. Deze partij behoort tot de top van de Nederlandse communicatiespecialisten. Zorg voor de klant en consequent goede resultaten maken van A&T Communications een terechte winnaar van de ‘Best Performing Award’.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1782189). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.