Managed hosting door True

Channel Awards 2006: grootser dan ooit te voren

 

Voor de negende keer op rij zijn de CRN Channel Awards uitgereikt. In een bomvolle Passenger Terminal in Amsterdam genoten ruim 500 genodigden van een spectaculaire avond.

Op The day after maken wij als redactie van CRN voorzichtig de balans op. Zestien categorieën, vijftien winnaars, ruim 500 aanwezigen, een uitstekende show en een geweldige sfeer. De avond ging direct al voortvarend van start met het ‘inborrelen’ voorafgaand aan de awards-uitreiking. Tijdens deze borrel werden de eerste drie prijzen van de avond weggegeven. Borrelsponsor OptiLogix stelde namelijk drie CallCatcher USB’s beschikbaar en Acer, Sun Microsystems en ETC Pluz sleepten deze prijzen in de wacht.
Toen kwam het grote moment en begaf iedereen zich richting de eettafels voor het diner, dat gesponsord werd door Tech Data. Presentatrice Monique Spronk en chef-redacteur Witold Kepinski openden de avond en achtereenvolgens wonnen Buyitdirect.com, XS4ALL, PC-Ware en Aces Direct de eerste prijzen. Tijdens het voorgerecht stak nog even de geruchtenstroom rondom de overname van distributeur NOXS de kop op, maar Sander Nieuwstraten hield ook nu weer de kaken stijf op elkaar. Voorafgaand aan het hoofdgerecht sleepten Tech Data, Copaco (tweemaal), Televersal en McDOS de distributieprijzen in de wacht en nog voor het toetje werden HP, Microsoft, Cisco, Nokia en VMware (ESX server 2.5) met de fabrikantenprijzen beloond. SCC werd de Editor's Choice vanwege SCC Exchange. Na een live-optreden van Ilse Huizinga en wat gegok aan de roulette- en kaarttafels liep de avond op z’n eind. Opvallend dit jaar was dat niet de prijswinnaars (behalve McDOS, natuurlijk), maar de bedrijven die niet wonnen als laatste de Passenger Terminal verlieten.

Helikopter
Aan de grote hoeveelheid reacties blijkt dat zo’n beetje iedereen een geweldige avond heeft gehad. Sommige prijswinnaars zijn zo trots op hun Channel Award dat zij dit groots communiceren op hun website (onder andere XS4ALL, Aces Direct, Tech Data, Copaco, Televersal en McDOS). Uiteindelijk was het een zeer geslaagde avond die de voorgaande acht edities overtrof. Dit was mede mogelijk door hoofdsponsor HP. Voor volgend jaar is al het eerste verzoek binnengekomen wat betreft de locatie; of we voor de tiende editie van de CRN Channel Awards naar een locatie willen uitkijken met een landingsplaats voor een helikopter. Op naar volgend jaar dus maar!

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1770762). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.