Managed hosting door True

Exclusive Networks gaat met NetSec ‘back to school’

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Best Reseller Distribution Program of the Year

 

Distributeur Exclusive Networks heeft na een succesvolle editie in België het evenement NetSec ook naar Nederland gehaald. Het event vond plaats in Fort Voordorp in het Utrechtse Groenekan. In totaal 220 bezoekers, vooral resellers, service providers en een aantal eindklanten, werden geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen in security en netwerken.

Exclusive Networks wilde de bezoekers een ‘back to school’-ervaring meegeven. Het probeerde daarom om veel kennis mee te geven is een zo kort mogelijke tijd. Het programma telde daarom in totaal acht tijdslots waarvoor zestien verschillende kennissessies gegeven werden. Deze sessie gingen vooral over ontwikkelingen als artificial intelligence, big data, cloud computing en het internet of things.

Het evenement van Exclusive Networks heet echter NetSec, dus waren er ook kennissessie over security en networking. Zo werden zaken behandeld als de nieuwe wifi-standaard 802.11ax, maar ook ging het in op het realiseren van betere dekkingen en het optimaal laten presteren van het netwerk. Ook zaken als web application firewalls, cloud-managed networking, behaviour-based insider, entity threat detection en software defined kwamen aan bod.Uiteraard stond daarbij de partner centraal en hoe hij klaar zou moeten zijn voor alle nieuwe ontwikkelingen. NetSec was een groot succes en wordt een jaarlijks terugkerende evenement.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6791212). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.