Managed hosting door True

Veenman helpt ’s Heeren Loo met beeld-app

Channel Awards 2019, Special Awards, Channel Project of the Year

 

M-health

Samen met zorgorganisatie ’s Heeren Loo hebben Pink Roccade Care, documentmanagement-leverancier Veenman en softwareontwikkelaar FileLinx gewerkt aan een beeld-app specifiek voor de zorg. De beveiligde oplossing heeft de naam Flitzz mee gekregen. Deze applicatie stelt zorgprofessionals in staat foto’s en video’s van cliënten veilig op te nemen en aan hun elektronisch cliëntendossier (ecd) toe te voegen. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om het project ‘Flitzz’ te nomineren in de categorie Channel Project of the Year.

De Flitzz-applicatie is in een joint partnership ontwikkeld. De software voor het mobiele device is ontwikkeld door Filelinx, een Nederlands softwarebedrijf uit Zoetermeer gespecialiseerd in informatiemanagement. De borging in het ecd (mijnCaress) is verzorgd door Pink Roccade Healthcare en de hosting van de data door Pink Roccade Hosting. Veenman heeft als leverancier aan de eindgebruiker de regie en implementatie in handen.

Met deze applicatie voegen zorgverleners snel, veilig en simpel foto’s en video’s toe aan een ecd. Op deze manier kan de zorgprofessional snel analyses maken en een gedegen vervolgbehandeling bepalen. Het platform waarop de applicatie is gebouwd, is gebaseerd op Microsoft-technologie en heeft zich de afgelopen twintig jaar doorontwikkeld naar wat het nu is. Flitzz verbindt het ecd van de zorginstelling met nieuwe technologie, zoals mobiele devices voor het maken van beeldmateriaal. Het beeldmateriaal in combinatie met de informatie in het ecd en de vakkennis van de zorgmedewerker worden vervolgens ingezet ten behoeve van het behandelplan van de cliënt. De app is ook AVG-proof.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6790097). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.