Managed hosting door True

Switch IT Solutions bedient steeds meer veiligheidsregio’s

Channel Awards 2019, Special Awards, Best Vertical Market Channel Approach of the Year

 

Veiligheid

Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant (VRMWB) heeft de raamovereenkomst voor het beheren van zijn ict aan Switch IT Solutions uit Enschede gegund. Het bedrijf gaat ruim 1800 medewerkers faciliteren met een werkplek voor tijd-, plaats- en platform-onafhankelijk werken. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Switch IT Solutions te nomineren in de categorie Best Vertical Market Channel Approach of the Year.

Het contract heeft een looptijd van vier jaar. De opdrachtgever heeft daarna het recht de opdracht met twee keer twee jaar te verlengen. Switch IT Solutions wist de aanbesteding te winnen van vier andere inschrijvers. Door het ict-beheer over te laten aan Switch legt VRMWB een stevige basis om informatie-gestuurd te werken. Dit is een belangrijk thema in het reageren op incidenten en rampen en het voorkomen ervan. Switch heeft met zijn aanpak laten zien dat het goed begrijpt wat de dynamiek is binnen een veiligheidsregio en overtuigde VRMWB met een gedegen transitieplan.

Ict-dienstverlener Switch IT Solutions bedient reeds meerdere veiligheidsregio’s, zoals die van Twente. Een stabiel ict-fundament is volgens Switch niet meer weg te denken in deze sector. Onder andere om data uit te wisselen met ketenpartners. Daarbij ziet Switch IT Solutions dat data steeds meer worden gebruikt om voorspellingen te doen om incidenten of rampen te voorkomen en de leefomgeving zo veilig mogelijk te houden.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6790021). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.