Managed hosting door True

Slimstock helpt DSV verder in transport en logistiek

Channel Awards 2019, Special Awards, Best Vertical Market Channel Approach of the Year

 

goederenwagon

DSV Global Transport & Logistics heeft een overeenkomst gesloten met Slimstock, leverancier van software voor voorraadoptimalisatie. Een team voorraadspecialisten binnen DSV gaat de kennis en software van Slimstock inzetten voor het optimaliseren van de supply chain bij klanten. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Slimstock te nomineren in de categorie Best Vertical Market Channel Approach of the Year.

DSV Global Transport & Logistics treedt op als logistiek dienstverlener en ziet de overeenkomst met Slimstock als een verbetering van de dienstverlening. Klanten verwachten tegenwoordig meer van DSV dan alleen warehousing, order fulfilment en distributie. Ze hebben behoefte aan een logistieke partner die verantwoordelijkheid neemt voor de hele supply chain, inclusief het optimaliseren van voorraadniveaus.

De eerste klant van DSV waarvoor de software van Slimstock wordt ingezet, is een autodealer-organisatie in Zuid-Afrika, gespecialiseerd in merken als Hyundai, Opel, Isuzu, Renault, Suzuki en Volkswagen. Het bedrijf heeft zijn logistieke operatie al uitbesteed aan DSV en in een pilotproject gaat DSV nu ook de voorraad beheren en optimaliseren, gebruikmakend van de software van Slimstock.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6789996). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.