Managed hosting door True

Slimstock helpt DSV verder in transport en logistiek

Channel Awards 2019, Special Awards, Best Vertical Market Channel Approach of the Year

 

goederenwagon

DSV Global Transport & Logistics heeft een overeenkomst gesloten met Slimstock, leverancier van software voor voorraadoptimalisatie. Een team voorraadspecialisten binnen DSV gaat de kennis en software van Slimstock inzetten voor het optimaliseren van de supply chain bij klanten. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Slimstock te nomineren in de categorie Best Vertical Market Channel Approach of the Year.

DSV Global Transport & Logistics treedt op als logistiek dienstverlener en ziet de overeenkomst met Slimstock als een verbetering van de dienstverlening. Klanten verwachten tegenwoordig meer van DSV dan alleen warehousing, order fulfilment en distributie. Ze hebben behoefte aan een logistieke partner die verantwoordelijkheid neemt voor de hele supply chain, inclusief het optimaliseren van voorraadniveaus.

De eerste klant van DSV waarvoor de software van Slimstock wordt ingezet, is een autodealer-organisatie in Zuid-Afrika, gespecialiseerd in merken als Hyundai, Opel, Isuzu, Renault, Suzuki en Volkswagen. Het bedrijf heeft zijn logistieke operatie al uitbesteed aan DSV en in een pilotproject gaat DSV nu ook de voorraad beheren en optimaliseren, gebruikmakend van de software van Slimstock.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6789996). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.