Managed hosting door True

Simply Deliver mag iShare voeren in logistiek

Channel Awards 2019, Special Awards, Best Vertical Market Channel Approach of the Year

 

Digitalisering logistiek smart logistics

Het Rotterdamse Simply Deliver heeft als eerste it-bedrijf in Nederland het toetredingsproces van het logistieke afsprakenstelsel iShare succesvol afgerond. De startup mag nu het logo van iShare-deelnemer voeren. IShare is een afsprakenstelsel tussen logistieke bedrijven. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Simply Deliver te nomineren in de categorie Best Vertical Market Channel Approach of the Year.

Simply Deliver, opgericht in 2017, levert een slimme cloudoplossing voor delivery management waarmee verladers en logistieke dienstverleners zendingen kunnen volgen die ze uitbesteden aan andere vervoerders. Dat doen de gebruikers van Simply Deliver met een app waarmee ze het ophalen en afleveren van zendingen plannen en volgen en een digitaal bewijs van aflevering ontvangen.

Dankzij het afsprakenstelsel hebben partijen die data delen via het platform van Simply Deliver de zekerheid dat hun data veilig en betrouwbaar worden gedeeld. Ook wanneer deze partijen geen commerciële relatie met elkaar hebben of niet eerder met elkaar data hebben gedeeld. Klanten die gebruikmaken van de cloudoplossing dankzij iShare hebben de zekerheid dat partijen met wie zij data delen daadwerkelijk zijn wie ze zeggen dat ze zijn. De volgende stap is om de iShare-specificaties toe te passen bij de data-integratie met de partners Jorr-it en Yellowstar.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6789969). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.