Managed hosting door True

Simply Deliver mag iShare voeren in logistiek

Channel Awards 2019, Special Awards, Best Vertical Market Channel Approach of the Year

 

Digitalisering logistiek smart logistics

Het Rotterdamse Simply Deliver heeft als eerste it-bedrijf in Nederland het toetredingsproces van het logistieke afsprakenstelsel iShare succesvol afgerond. De startup mag nu het logo van iShare-deelnemer voeren. IShare is een afsprakenstelsel tussen logistieke bedrijven. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Simply Deliver te nomineren in de categorie Best Vertical Market Channel Approach of the Year.

Simply Deliver, opgericht in 2017, levert een slimme cloudoplossing voor delivery management waarmee verladers en logistieke dienstverleners zendingen kunnen volgen die ze uitbesteden aan andere vervoerders. Dat doen de gebruikers van Simply Deliver met een app waarmee ze het ophalen en afleveren van zendingen plannen en volgen en een digitaal bewijs van aflevering ontvangen.

Dankzij het afsprakenstelsel hebben partijen die data delen via het platform van Simply Deliver de zekerheid dat hun data veilig en betrouwbaar worden gedeeld. Ook wanneer deze partijen geen commerciële relatie met elkaar hebben of niet eerder met elkaar data hebben gedeeld. Klanten die gebruikmaken van de cloudoplossing dankzij iShare hebben de zekerheid dat partijen met wie zij data delen daadwerkelijk zijn wie ze zeggen dat ze zijn. De volgende stap is om de iShare-specificaties toe te passen bij de data-integratie met de partners Jorr-it en Yellowstar.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6789969). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.