Managed hosting door True

Ridder Data Systems en SPS samen in maakindustrie

Channel Awards 2019, Special Awards, Best Vertical Market Channel Approach of the Year

 

applicatieontwikkeling

Ridder Data Systems en Smart Production Solutions (SPS) gaan samenwerken op het gebied van software voor de werkvloer (in de maakindustrie). De stap is gericht op een toekomst waarin steeds meer expert-applicaties ontstaan: specifieke applicaties als geïntegreerd onderdeel van een totaaloplossing voor bepaalde bedrijfsprocessen. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Ridder Data Systems en Smart Production Solutions te nomineren in de categorie Best Vertical Market Channel Approach of the Year.

SPS ontwikkelt slimme apps en integraties om de logistieke infrastructuur te optimaliseren. Ridder op zijn beurt is een leverancier van erp-software. Door de erp-software te combineren met de apps moet een digitale brug tussen het kantoor en de werkvloer ontstaan, met als doel de werkvloer efficiënt en digitaal aan te sturen. Ook krijgt een maakbedrijf door de directe terugkoppeling op het gebied van orderverwerking en procesverstoring meer grip en overzicht op die werkvloer.

De integratie bundelt de voordelen van beide softwareoplossingen. De apps van SPS zijn qua usability ontwikkeld vanuit het oogpunt van de eindgebruiker, webbased, device onafhankelijk en ze integreren met de erp-software van Ridder. Een specifieke oplossing voor de werkvloer dus, maar dan geïntegreerd met de erp-software van Ridder. Digitalisering is een must voor de toekomst. Met Ridder iQ als basis-erp, uitgebreid met de apps van SPS, heeft elk maakbedrijf een gezonde basis voor vervolgstappen in de wereld van smart industry.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6789944). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.