Managed hosting door True

Linkit wordt onderwijspartner van Microsoft

Channel Awards 2019, Special Awards, Best Vertical Market Channel Approach of the Year

 

Detacheringshuis Linkit uit De Meern is Microsoft Authorized Education Partner (AEP) geworden. Om een Microsoft AEP-autorisatie te verdienen, moeten partners een examen afleggen om hun kennisniveau van academische licenties en marktexpertise aan te tonen. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Linkit te nomineren in de categorie Best Vertical Market Channel Approach of the Year.

Het AEP-programma is bedoeld om partners wegwijs te maken in de mogelijkheden, voordelen en voorwaarden van de academische licenties van Microsoft. Als Authorized Educational Partner en tevens Gold Partner is Linkit nu geautoriseerd om academische licenties van de it-gigant aan te schaffen en uit te geven. Hierdoor is het detacheringshuis naar eigen zeggen in staat educatieve organisaties te ondersteunen in hun behoefte op het gebied van onder andere Office365 en andere it-dienstverlening.

Door de accreditatie is Linkit nu beter in staat zijn educatieve, culturele en academische klanten te ondersteunen en te ontzorgen op it-gebied. Bovendien kan de detacheerder zijn klanten laten profiteren van diverse mogelijkheden en voordelen die Microsoft te bieden heeft aan gevalideerde educatieve organisaties. Denk hierbij aan Microsoft-licenties tegen sterk gereduceerde tarieven.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6789923). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.