Managed hosting door True

Info Support onderscheidt zich met watersystemen

Channel Awards 2019, Special Awards, Best Vertical Market Channel Approach of the Year

 

Ict-dienstverlener Info Support uit Veenendaal ondersteunt onderzoeks- en adviesbureau HydroLogic uit Amersfoort bij de ontwikkeling van de nieuwste versie van HydroNET. Dit is een verzameling van applicaties en dashboards die door ruim 1750 gemeenten, waterschappen en provincies wordt gebruikt om watersystemen weer- en klimaatbestendig te maken of te houden. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Info Support te nomineren in de categorie Best Vertical Market Channel Approach of the Year.

Het updaten van het huidige systeem is vooral een uitdaging omdat HydroNET gekoppeld is aan veel externe modules, onder meer met de systemen die weersinformatie leveren. Daarnaast is het een SaaS-applicatie, waardoor meerdere typen gebruikers, zoals boeren, waterschappen en gemeenten, het product toepassen.

HydroNET verzamelt en combineert data over onder meer weersverwachtingen en waterstanden uit verschillende systemen. Gebruikers hebben toegang tot een dashboard met informatie die helpt om de juiste beslissingen te nemen op het gebied van waterbeheer. HydroNET wordt gebruikt in binnen- en buitenland; zo werken waterbeheerders in Zuid-Afrika met het systeem om de droogte in het land te bestrijden. Dankzij terabytes aan data die worden aangeleverd door radars en satellieten hebben waterbeheerders inzicht in de huidige en verwachte situatie van het watersysteem en kunnen ze de nodige maatregelen nemen in situaties waarin elke druppel water telt.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6789902). © Jaarbeurs IT Media.

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2018

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.Partners 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.