Managed hosting door True

HSO versterkt positie in detailhandel

Channel Awards 2019, Special Awards, Best Vertical Market Channel Approach of the Year

 

detailhandel

Microsoft-dienstverlener HSO is bezig zijn positie in de detailhandel te versterken. Daarvoor zijn twee nieuwe managementleden aangetrokken, die de groei van de tak HSO Retail in de Benelux moeten bewerkstelligen. Het gaat om Wilhelmus Koppens en Jos Otermans. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om HSO te nomineren in de categorie Best Vertical Market Channel Approach of the Year.

Beide managers hebben zo’n twintig jaar managementervaring bij it-bedrijven die in de retail actief zijn; de laatste jaren hebben ze in de SAP-dienstverlening bij Ctac gezeten. Beiden zijn van mening dat het Microsoft-platform beter aansluit bij de behoeften van Nederlandse en Vlaamse grootwinkelbedrijven. Het is volgens de twee flexibeler, minder complex, volledig cloud-based en biedt de oplossingen voor de uitdagingen waar retailers vandaag voor staan.

HSO biedt de mogelijkheid om ondernemerschap en businesservaring in te zetten om de huidige klantenkring in de retail verder te laten groeien op basis van het Microsoft-platform. Opgericht in Nederland in 1989 is HSO uit Veenendaal uitgegroeid tot een internationale aanbieder van bedrijfssoftware op basis van het Microsoft-platform. Het bedrijf telt ruim 650 medewerkers in Europa en Noord-Amerika en is vooral actief in de detailhandel groothandel, industrie en (technische) dienstverlening.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6789881). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.