Managed hosting door True

HP ondersteunt vo met Campus Partner Programma

Channel Awards 2019, Special Awards, Best Vertical Market Channel Approach of the Year

 

BYOD

HP heef het HP Campus Partner Programma in het voortgezet onderwijs geïntroduceerd. Het programma maakt het voor ouders van leerlingen mogelijk om via de onderwijsinstelling voordelig een HP-laptop te kopen of huren. De inkoop van de devices verloopt via de bij HP aangesloten partners. Participanten in het project zijn naast HP ook StudyWise, Boekloos, Choose IT en Vitasys. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om het HP Campus Partner Programma te nomineren in de categorie Best Vertical Market Channel Approach of the Year.

Met het partnerprogramma wil HP aansluiten op het groeiende bring your own device (byod)-concept, waarbij leerlingen een eigen apparaat naar school meebrengen. Volgens het educatieteam van HP is vooral in het voortgezet onderwijs een sterke toename waarneembaar van leerlingen die een eigen device aan dienen te schaffen. Het HP Campus Partner Programma biedt volgens de leverancier kansen om hierin aan de behoeften van ouders en leerlingen te voldoen. Aan de andere kant kunnen scholen middels het programma meer grip op kwaliteit en uniformiteit van laptops uitoefenen.

Volgens HP staat bij het partnerprogramma kwaliteit hoog in het vaandel. Partners moeten aan bepaalde kwaliteitsnormen voldoen om HP Campus Partner te worden. Zo zijn scholen er zeker van dat ze met een HP Campus Partner een verantwoorde keuze maken. Het project is inclusief een verzekering bij diefstal of schade.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6789863). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.