Managed hosting door True

Exact onderscheidt zich in accountancy

Channel Awards 2019, Special Awards, Best Vertical Market Channel Approach of the Year

 

accountancy

Exact heeft tijdens zijn Accountancydag vier kantoren onderscheiden met de Cloud Awards 2019. Accountant Vast won overall, Van de Kamp en Van Gelder op het vlak van innovatie en RSW op het gebied van samenwerking. Den Hartog & Hoogveld won de publieksprijs; de Exact Crowd Award. Met de prijsuitreiking wil Exact accountancykantoren in de bloemetjes zetten die werk maken van digitalisering en hun klanten actief betrekken in die evolutie. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Exact te nomineren in de categorie Best Vertical Market Channel Approach of the Year.

Uit onderzoek blijkt dat de meeste accountants hier kijken naar automatiseren en digitaliseren om verder te groeien. Accountancysoftware van Exact biedt hiervoor een toekomstbestendige basis voor hun kantoor. Cloudsoftware is veilig, flexibel, heeft een makkelijke instap en alleen een maandabonnement als it-kosten. Klanten werken altijd met de laatste versies en nieuwste innovaties zonder dat ze er iets voor hoeven te doen.

Invoer- en controlewerk is enorm arbeidsintensief. Dit automatiseert Exact met ‘no hands accounting’. De accountancysoftware is hierdoor zelflerend en neemt meer werk uit handen doordat er automatisch suggesties worden gedaan op basis van historisch gebruik. Daarnaast is samenwerken de basis van Exact Online. Koppel vanuit de eigen omgeving met de boekhouding van klanten. Met Mijn[Kantoor] leveren klanten digitaal input aan en hebben zij inzicht in hun financiële situatie. De accountancysoftware van Exact biedt tot slot realtime inzicht in de cijfers van klanten. Het bepaalt de succesfactoren van de klant en stel klantspecifieke dashboards op die online gedeeld kunnen worden.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6789835). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.