Managed hosting door True

Cisco en Brainstud lanceren Allyoucanlearn.nl

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Best Vertical Market Channel Approach of the Year

 

Winst

Netwerkapparatuurspecialist Cisco heeft de samenwerking met Brainstud geformaliseerd. Dat is een organisatie achter een digitaal leerplatform voor mbo-studenten. Via Allyoucanlearn.nl kunnen mbo-studenten zich verdiepen in bepaalde onderwerpen. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Allyoucanlearn.nl van Cisco Networking Academy en Brainstud te nomineren in de categorie Best Vertical Market Channel Approach of the Year.

De trainings- en opleidingentak van Cisco werkt al een aantal jaren samen met mbo-instellingen. Via het digitale platform van Brainstud wordt lesmateriaal beschikbaar gesteld voor het zogenoemde keuzedelen. Mbo-studenten kiezen daarin bepaalde cursussen en lesprogramma’s over onderwerpen, waarin ze zich verder willen verdiepen. De Networking Academy en Brainstud hebben onderzocht binnen welke keuzedelen de Networking Academy lesmateriaal kan aanbieden. Er blijkt veel overlap te zijn tussen het keuzedeel Digitale Vaardigheden en de Networking Academy-cursussen rondom cybersecurity en internet of things.

Samen met het ontwikkelteam van Brainstud heeft de Networking Academy een set NetAcad-opdrachten ontworpen die passen binnen het keuzedeel Digitale Vaardigheden. Dit betekent dat elke student die op Allyoucanlearn.nl voor dit keuzedeel kiest, een deel van zijn onderwijsmateriaal in de Networking Academy zal vinden. De impact daarvan zal aanzienlijk zijn. Zo hebben tot nu toe meer dan vierhonderd mbo-studenten via dit platform de Networking Academy gebruikt om het keuzedeel Digitale Vaardigheden af te ronden.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6789817). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.