Managed hosting door True

Vertiv verbetert zijn Vertiv Partner Program

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Outstanding Channel Program of the Year

 

Verbeteren

Vertiv heeft zijn Vertiv Partner Program (VPP) verbeterd. De drie grootste veranderingen zijn een nieuw incentiveplan, een vernieuwd partnerportal en een verrijkt portfolio om de betrokkenheid bij channelresellers en distributeurs in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) te tonen. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om het Vertiv Partner Program te nomineren in de categorie Outstanding Channel Program of the Year.

Het VPP maakt deel uit van de bredere strategie van Vertiv om zijn groeiend aantal partners te laten voldoen aan de hoge klanteisen rondom edge computing, digitalisering en andere ingrijpende trends in het datacenter- en bredere it-landschap. Afgelopen jaar investeerde Vertiv in on-going, diepgaand onderzoek om de vier belangrijkste edge computing-archetypen te definiëren en de meest geschikte gevallen te identificeren die mogelijk gemaakt worden door 5G. Hierdoor komen de onmiddellijke commerciële kansen voor zijn partnerecosysteem aan het licht.

De basis van het VPP is het nieuwe EMEA Vertiv Incentive Program (VIP) waarmee Authorised- en Silver-resellers automatisch bonuspunten ontvangen en beloningen snel om kunnen zetten in inkomsten. Daarnaast zijn er nieuwe kortingen voor Gold- en Platinum-resellers. Bovendien kreeg het partnerportal van Vertiv een make-over, waar resellers zich snel kunnen aanmelden en daarna direct beschikken over promotie- en informatiemateriaal en profiteren van voordeelacties. Verder zijn er online trainingen te vinden die partners helpen bij het verbeteren van hun vaardigheden en zo het tekort aan talent in de it-sector op te vangen.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6789754). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.