Managed hosting door True

Kaspersky wordt met United lucratiever voor partners

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Outstanding Channel Program of the Year

 

Partners handen boks

Kaspersky Lab heeft met Kaspersky United een nieuw partnerprogramma in de markt gezet waarmee specialisaties van resellers lucratiever moeten worden. Daarbij krijgen partners toegang tot meer tooling voor scholing, verkoop- en marketingactiviteiten die aansluiten op hun eigen specialisaties. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Kaspersky United te nomineren in de categorie Outstanding Channel Program of the Year.

Het partnerprogramma is een antwoord op de groeiende complexiteit van it-infrastructuren. Daarbij is meer behoefte aan specifieke kennis en dienstverlening rond bijvoorbeeld hybride cloudbeveiliging, netwerkbeveiliging of bescherming tegen gerichte aanvallen of industriële omgevingen. Het nieuwe wereldwijde partnerprogramma is bedoeld voor resellers en verschillende type serviceproviders. Het beloningssysteem maakt het voor resellers aantrekkelijker om Kaspersky Lab-producten en -diensten te verkopen.

De partners kunnen hun specialisaties op verschillende niveaus van certificering brengen en houden. Dat is van toepassing op zogenoemde Registered-, Silver-, Gold- en Platinum-niveaus in één of meer domeinen, bijvoorbeeld ‘industrial cybersecurity’ of ‘fraud prevention’. Kaspersky Lab ziet dat bedrijven zich specialiseren in niches rondom het aanbieden van bepaalde dreigingsinformatie. Die oplossingen komen in saas-vorm beschikbaar. Ook steeds meer kleinere organisaties kiezen voor uitbesteding van hun it-huishouding. Dat ziet het securitybedrijf terug in de groei van het aantal managed services providers. Met het nieuwe Kaspersky United-programma kunnen partners zich verder ontwikkelingen op hun eigen specifieke domeinen.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6789711). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.