Managed hosting door True

HPE scoort met Partner Ready Program

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Outstanding Channel Program of the Year

 

Partners handen

Hewlett Packard Enterprise (HPE) kondigde vorig jaar aan het Partner Ready-programma te gaan uitbreiden met als doel partners meer winst- en groeikansen te bieden. Het aangepaste programma voorziet inmiddels hierin en biedt ruim voldoende mogelijkheden voor partners om te groeien. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om het HPE Partner Ready Program te nomineren in de categorie Outstanding Channel Program of the Year.

Het aangepaste programma biedt een aantal belangrijke voordelen. Zo heeft HPE het compensatiemodel voor onder andere Synergy, Nimble Storage, Simplivity Hyper Converged en Greenlake Flexible Capacity aangepast. Daarnaast worden partners beloond voor iedere verkoop van HPE-producten of -diensten. Ook hebben de technische medewerkers van partners voortaan toegang tot dezelfde bronnen als de eigen presalesmedewerkers.

Het partnerprogramma van HPE bestaat al bijna tien jaar. Omdat de wereld om ons heen verandert, en omdat partners willen profiteren van nieuwe trends in de markt, heeft de leverancier daar zijn partnerprogramma op aangepast. Met deze aanpassingen kan HPE innovaties in met name hybride it sneller en efficiënter naar de markt brengen via partners. Partners kunnen op hun beurt klanten beter helpen hun hybride it gestalte te geven. Daarnaast zorgt HPE ervoor dat partners meer profiteren van de verkoop van deze oplossingen.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6789695). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.