Managed hosting door True

Cisco scoort met AppDynamics Technology Partner Program

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Outstanding Channel Program of the Year

 

Cisco heeft voor zijn applicatiemonitoring-app AppDynamics een nieuw technologiepartnerprogramma opgetuigd dat partners en klanten helpt hen te koppelen aan de juiste zichtbaarheidstools. AppDynamics werd in 2017 door Cisco overgenomen. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om het Cisco AppDynamics Technology Partner Program te nomineren in de categorie Outstanding Channel Program of the Year.

AppDynamics biedt een cloudapplicatie en business monitoring-platform. Het Application Performance Intelligence-platform van AppDynamics biedt een disruptive technologie, die niet alleen realtime monitoring en bemiddeling mogelijk maakt, maar ook de impact van de performance op zakelijk niveau kan laten zien. AppDynamics monitort onder andere mobiele apps en websites met als doel bugs snel te ontdekken en herstellen.

Het AppDynamics-technologiepartnerprogramma bestaat uit een ecosysteem van technologiebedrijven die hun toepassingen integreren met zichtbaarheidstools van AppDynamics. Zo krijgen gebruikers meer inzicht in hun applicaties, netwerk en infrastructuur, database, containers, automation software, hardware en ticketingsystemen. Een betere inzicht met AppDynamics en andere toepassingen biedt it-afdelingen inzicht om hun netwerken te optimaliseren en problemen sneller op te lossen, soms zonder handmatige interventie, dankzij technologieën zoals artificial intelligence.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6789671). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.