Managed hosting door True

Cisco scoort met AppDynamics Technology Partner Program

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Outstanding Channel Program of the Year

 

Cisco heeft voor zijn applicatiemonitoring-app AppDynamics een nieuw technologiepartnerprogramma opgetuigd dat partners en klanten helpt hen te koppelen aan de juiste zichtbaarheidstools. AppDynamics werd in 2017 door Cisco overgenomen. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om het Cisco AppDynamics Technology Partner Program te nomineren in de categorie Outstanding Channel Program of the Year.

AppDynamics biedt een cloudapplicatie en business monitoring-platform. Het Application Performance Intelligence-platform van AppDynamics biedt een disruptive technologie, die niet alleen realtime monitoring en bemiddeling mogelijk maakt, maar ook de impact van de performance op zakelijk niveau kan laten zien. AppDynamics monitort onder andere mobiele apps en websites met als doel bugs snel te ontdekken en herstellen.

Het AppDynamics-technologiepartnerprogramma bestaat uit een ecosysteem van technologiebedrijven die hun toepassingen integreren met zichtbaarheidstools van AppDynamics. Zo krijgen gebruikers meer inzicht in hun applicaties, netwerk en infrastructuur, database, containers, automation software, hardware en ticketingsystemen. Een betere inzicht met AppDynamics en andere toepassingen biedt it-afdelingen inzicht om hun netwerken te optimaliseren en problemen sneller op te lossen, soms zonder handmatige interventie, dankzij technologieën zoals artificial intelligence.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6789671). © Jaarbeurs IT Media.

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2018

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.Partners 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.