Managed hosting door True

VMware breidt uit met met Fondo

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Most Successful Partner Network Extension of the Year

 

Deal handen schudden overname

Het Woerdense ict-bedrijf Fondo is door VMware bevorderd tot premier solution provider. Dit is de hoogste status die een partner van de Amerikaanse softwarefirma kan bereiken. Fondo dankt de promotie vooral aan zijn expertise rond de digitale werkomgeving en de groei die het bedrijf doormaakt. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om VMware met Fondo te nomineren in de categorie Most Successful Partner Network Extension of the Year.

Fondo is sinds 2014 in Nederland partner van VMware. Het bedrijf is ict-specialist op het gebied van de digitale werkomgeving, mobile device management en end-user computing. Fondo virtualiseert de infrastructuur, van datacenter tot mobiele apparaten. Applicaties kunnen hierdoor op ieder apparaat, altijd en overal gebruikt worden. Het zorgt ervoor dat de omgang met apparaten, content en applicaties voor eindgebruikers veilig en gebruiksvriendelijk is. Dat werkt efficiënt, ook op het onderdeel kosten.

Fondo staat voor de hoogste graad van professionaliteit rond de digital workspace. Uit deze onderscheiding mogen klanten afleiden dat Fondo in de breedte heel veel expertise in huis heeft. Het betekent ook dat continuïteit op dat vlak gewaarborgd is. Fondo investeert veel in training en certificering van hun personeel. Het commitment en de flexibiliteit van Fondo zijn groot. Als gevolg hiervan is hun portfolio gegroeid en is de complexiteit van projecten toegenomen.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6789649). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.