Managed hosting door True

Trend Micro breidt uit met vier cybersecurity-opleiders

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Most Successful Partner Network Extension of the Year

 

Security

Beveiliger Trend Micro heeft een partnership afgesloten met vier cybersecurity-opleiders om zijn klanten te helpen beschermen tegen cyberdreigingen. De vier zijn partners Ninjio, InfoSec, NextTech Security en GoldPhish. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Trend Micro met Ninjio, InfoSec, NextTech Security en GoldPhish te nomineren in de categorie Most Successful Partner Network Extension of the Year.

Trend Micro zal trainingsmateriaal ter beschikking stellen via de Trend Micro Phish Insight-tool, een educatief platform met een brede bibliotheek aan trainingsmateriaal. De bedoeling is om het bewustzijn van medewerkers te vergroten en organisaties te voorzien van de resources die nodig zijn om het totale beveiligingsplaatje naar een hoger plan te krijgen.

De vier partijen die content aanleveren, zijn gekozen op basis van klantenfeedback, zegt Trend Micro. Het bedrijf wil zo tegemoet komen aan de cultuur van elke organisatie: of die nu een meer conservatieve leerstijl heeft, of net wil werken met geanimeerde storytelling. Ook de verschillende soorten vragen uit de markt moeten op die manier beantwoord worden: sommige bedrijven zijn op zoek naar micro-leerervaringen voor hun medewerkers terwijl anderen juist zoeken naar langere, gedetailleerde trainingssessies.

Terug naar alle genomineerden
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6789621). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.