Managed hosting door True

Micro Focus breidt uit met Ingram Micro

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Most Successful Partner Network Extension of the Year

 

Handen

Micro Focus heeft Ingram Micro, met vestigingen in de Benelux, benoemd tot platinum value added distributeur. Via deze status kan de distributeur zijn klanten en partners beter bedienen. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Micro Focus met Ingram Micro te nomineren in de categorie Most Successful Partner Network Extension of the Year.

De producten en oplossingen van Micro Focus zijn verdeeld in zes productgroepen, waaronder 23 productportfolio’s vallen. Ingram Micro heeft inmiddels tal van certificeringen binnen de productportfolio’s behaald en werk al jaren samen met de Engelse organisatie. Hiermee mag het zich nu platinum value added distributeur noemen. Met de nieuwe status biedt het productdemonstraties en ondersteuning in het gehele offertetraject.

Micro Focus biedt een portfolio aan enterprise-software met ingebouwde analytics. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast beschikt het over vestigingen in Amstelveen en Brussel. Het Amerikaanse Ingram Micro bedient de Benelux-markt vanuit kantoren in Utrecht en Diegem.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6789605). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!



Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.