Managed hosting door True

Nominatie StorONE on-premises cloud services

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Best Channel Product of the Year

 

Duimen

Het Israëlische StorONE levert een cloud based-storageoplossing met behulp van een lokaal in het datacentrum geplaatst storage rack. StorONE is verantwoordelijk voor het management, de klant combineert performance met een scherpe prijs. Men claimt de beste prijs/prestatie-verhouding in de markt. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om StorONE on-premises cloud services te nomineren in de categorie Best Channel Product of the Year.

De StorONE oplossing werkt op basis van een in eigen beheer ontwikkeld besturingssysteem (TRU of Total Resource Utilization) en is de combineren met disk drives met alle gangbare interfaces; NVMe, SSD, SAS en SATA. Het concept combineert de performance van geavanceerde onsite oplossingen met de flexibiliteit en het prijsniveau van cloudoplossingen.

De storage wordt aangeboden op basis van een maandelijks opzegbaar contract tegen een scherpe prijs van 0,02 dollar per Gigabyte per maand. Deze prijs zakt bij grotere afnames, dus configuraties van meerdere Petabytes. Voor deze prijs installeert StorOne een compleet storage rack van Supermicro met 12 Gbyte aan ram voor elke server.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6789444). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.