Managed hosting door True

Nominatie Microsoft Cloud Adoption Framework voor Azure

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Best Channel Product of the Year

 

Duimen

Microsoft heeft het Cloud Adoption Framework voor Azure op de markt gebracht. Dit is het One Microsoft-platform voor cloudacceptatie, waarbij best practices van Microsoft-medewerkers, -partners en -klanten zijn geconsolideerd en gedeeld. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Microsoft Cloud Adoption Framework voor Azure te nomineren in de categorie Best Channel Product of the Year.

Het Microsoft Cloud Adoption Framework voor Azure biedt klanten tools, richtlijnen en verhalen die helpen bij het vormgeven van technologie, bedrijven en hr-strategieën voor het stimuleren van de gewenste bedrijfsresultaten tijdens elke adoptie-inspanning. Microsoft spreekt van een levenscyclusproduct dat de begeleiding afstemt op verschillende fasen en iteraties van de typische levenscyclus van cloudacceptatie, waardoor op het juiste moment eenvoudig toegang is tot de juiste begeleiding.

Voor klanten die nog niet bekend zijn met het Cloud Adoption Framework, zijn er drie inleidende artikelen beschikbaar: Migrate, Innovate en Enable. Elk artikel biedt een samenvatting en een reis op hoog niveau door de acceptatie-lifecycle van de klant.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6789425). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.