Managed hosting door True

Nominatie HPE OEM Solutions

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Best Channel Product of the Year

 

Succes

HPE OEM Solutions zorgt ervoor dat een groot aantal bedrijven in Nederland focus kunnen hebben op hun eigen producten en oplossingen. HPE OEM Solutions bedient samen met een select aantal resellers deze relaties. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om HPE OEM Solutions te nomineren in de categorie Best Channel Product of the Year.

Het OEM-programma van Hewlett Packard Enterprise (HPE) biedt vijf jaar garantie op de basisunits, iets dat doorgaans drie jaar is. Daarnaast is er een mogelijkheid tot rebranding en biedt HPE OEM Solutions lifecycle management en ondersteuning van ontwikkelaars. Partners komen in aanmerking voor HPE OEM Solutions wanneer zij een oplossing realiseren waarbij server, storage en/of netwerkcomponenten benodigd zijn.

Typische producten die ondersteund worden door HPE OEM Solutions zijn simulatoren (bijvoorbeeld een race- of vliegsimulator), virtual reality-systemen, videobewakingsoplossingen, sorteeroplossingen en softwareoplossingen. HPE OEM Solutions wordt vooral ingezet vanwege de stabiliteit, snellere en gemakkelijke bestelprocessen, niet alleen lokale, maar ook wereldwijde service en wanneer it niet de core business, maar wel onderdeel is van de oplossing,

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6789409). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.