Managed hosting door True

Nominatie Datto Remote Monitoring and Management

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Best Channel Product of the Year

 

troffee

Datto, leverancier van oplossingen voor managed service providers (msp’s), heeft het RMM-platform (Remote Monitoring and Management) op de markt gebracht. Dit is een cloudplatform voor msp’s die op veilige wijze willen voorzien in managed services en activiteiten efficiënt willen opschalen. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Datto Remote Monitoring and Management te nomineren in de categorie Best Channel Product of the Year.

Het RMM-platform is een honderd procent SaaS-oplossing die eenvoudig te implementeren, begrijpen en gebruiken is. Voor het systeem is alleen een webbrowser nodig en het is binnen een aantal uur te installeren. Er kunnen duizenden apparaten mee worden gemonitord en beheerd. Datto’s RMM-experts zijn in te schakelen voor de implementatie van het platform. Bovendien beschikt Datto over een klantenserviceteam dat 24/7/365 bereikbaar is.

Om partners te helpen de best mogelijke service te leveren, beschikt de RMM-oplossing over krachtige tools, zoals ingebouwd patchmanagement voor besturingssystemen en applicaties van derde partijen. Hiermee zijn de apparaten van klanten altijd beschermd tegen de nieuwste bedreigingen. Routinewerk kan geautomatiseerd worden door scripts te creëren met behulp van een van de acht verschillende scriptingtalen. Daarnaast zijn kant-en-klare scripts te downloaden van een uitgebreide verzameling scripts die door Datto of andere gebruikers is ontwikkeld. Datto RMM bevat tools voor het bieden van snelle ondersteuning en het op afstand beheren van apparaten. Daarnaast is de apparaatperformance realtime te monitoren om problemen te identificeren voordat ze uit de hand lopen.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6789378). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.