Managed hosting door True

Zerto start geïnegreerde partnerstrategie

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Channel Challenger of the Year

 

Duimen

Zerto, leverancier van herstel- en bedrijfscontinuïteit software, heeft Jim Ortbals aangesteld als directeur voor het wereldwijde partnerkanaal en de cloudverkoop. Ortbals, die eerder channelmanager was bij VMware en Cisco, gaat de channel- en cloudteams van Zerto samenvoegen en aansturen op basis van één geïntegreerde partnerstrategie. Het doel hiervan is het netwerk van cloud service providers (csp's) en channel-partners van Zerto verder te laten groeien. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Zerto te nomineren in de categorie Channel Challenger of the Year.

Zerto introduceerde eind 2012 zijn csp-model. Sindsdien is zijn netwerk van cloudpartners naar eigen zeggen gegroeid tot ruim 350 csp’s, waaronder Rackspace, Sungard, Orange en Iland. De csp-markt maakt een onstuimige groei door, en traditionele partners zijn op zoek naar manieren om een graantje mee te pikken van de sterke cloud-focus in de it-sector. Er ontstaan samenwerkingen tussen distributeurs, resellers en csp’s, waardoor de traditionele grenzen vervagen.

Zerto is een 100 procent op het kanaal gerichte onderneming met meer dan 2200 csp-, kanaal- en technologiepartners. De nieuwe geïntegreerde channelorganisatie zal de aanzet geven tot nieuwe hybride samenwerkingsvormen die iedereen legio groeikansen en andere voordelen opleveren Zerto is een Israëlische softwareleverancier. Het bedrijf werd in 2009 opgericht door de broers Ziv en Oded Kedem. Het telt vierhonderd medewerkers verspreid over acht kantoren.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6789290). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.