Managed hosting door True

Talend zoekt internationaal naar partners

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Channel Challenger of the Year

 

Cloud datacenter

Specialist in clouddata-integratie Talend wil binnen anderhalf jaar vijf tot tien Nederlandse en Belgische value added resellers (var’s) aan zijn ecosysteem toevoegen. Talend is ambitieus als het gaat om het partner- en channelprogramma in Nederland en België. Het opbouwen van een sterk ecosysteem van ervaren partners is volgens Talend namelijk essentieel om organisaties goed te kunnen ondersteunen in hun digitale transformatie om meer data-driven te worden. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Talend te nomineren in de categorie Channel Challenger of the Year.

Eerder werden al samenwerkingen met it-consultant Fourpoints uit Duivendrecht en Business & Decision Benelux gesloten. Talend is actief op zoek naar potentiële samenwerkingen. Daarin wordt niet alleen gemikt op de Nederlandse markt, ook het aantal Belgische partners moet worden uitgebreid. Zo is er al een samenwerking met InToData van de Cronos Groep. Het partnerschap met Business & Decision, onderdeel van Orange Group, werkt ook internationaal.

Als voorbeeld heeft Talend ook Progaia uit Schiedam, een enterprise service bus (esb)-expert die dankzij de integratie van Talend nu ook uitdagingen op het vlak van datakwaliteit en governance kan oplossen. Door de combinatie van business intelligence, ervaring in de overheidssector en de open source-achtergrond van Talend, kan FourPoints op zijn beurt een totaalpakket aan haar klanten bieden.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6789269). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.