Managed hosting door True

SnapLogic zet partners in als verlengstuk

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Channel Challenger of the Year

 

Enterprise resource planning ERP

SnapLogic zoekt partners binnen de EMEA-regio. Het gaat om partijen met vaardigheden in Workday, Servicenow, Sage, Unit4 en op het gebied van kunstmatige intelligentie, machine learning en big data. Daarnaast zoekt de Amerikaanse ict-dienstverlener meer specialistische partners in de fintech en telecom en cloud service providers. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om SnapLogic te nomineren in de categorie Channel Challenger of the Year.

SnapLogic kondigde vorig jaar verbeteringen aan in zijn channelprogramma. De updates voor het SnapLogic Partner Connect Program zijn het gevolg van de wereldwijde uitbreiding en de toevoeging van elf nieuwe channel partners in EMEA. Het programma concentreert zich puur op value-add. Het biedt partners volledige augmented oplossingen in plaats van enkel IPaaS. SnapLogic biedt technologie waarbij het samenwerkt met ServiceNow, Workday, SnowFlake and Google’s APIgee. In de EMEA-regio focust het bedrijf zich vooral op het bouwen van SnapLogic-technologie voor lokale erp-systemen zoals Exact, Infor M3 en IFS cloud.

Als onderdeel van het nieuwe programma heeft SnapLogic een nieuw online partnerportaal. Dit biedt de partners selfservice, waardoor ze nieuwe consultants kunnen onboarden in een paar weken. Het partnerportaal dient als één plaats voor updates, dealregistratie, assistentie, toegang tot het learning management systems (lms-systeem) en tot het kortingenoverzicht. Hierdoor worden partners meer een verlengstuk van SnapLogic.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6789223). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.