Managed hosting door True

SecureMe2 biedt partner digitale securitypropositie

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Channel Challenger of the Year

 

Het Brabantse SecureMe2 heeft zijn eerste partnerprogramma geïntroduceerd. Het bedrijf heeft het securityplatform SAM Cyber Alarm ontwikkeld en ziet hier een groot marktpotentieel voor. Het programma biedt volgens de onderneming ondersteuning aan partners op het gebied van het genereren van leads, cross- en upsell-mogelijkheden, trainingen en begeleiding op het gebied van marketing en communicatie. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om SecureMe2 te nomineren in de categorie Channel Challenger of the Year.

SecureMe2 wil met het programma samen met partners een goede digitale securitypropositie opstellen, vooral voor mkb-ondernemingen. Met het partnerprogramma biedt SecureMe2 partners nu een strategische samenwerking, een heldere en haalbare roadmap en alle ondersteuning om samen een solide groei van het aantal leads te realiseren.

De mogelijkheden lopen van het optreden als reseller tot het opnemen van producten in een eigen, veelomvattend security-aanbod. SecureMe2 is vooral op zoek naar partners die klanten hebben binnen het mkb. Daarnaast is het belangrijk dat ze beschikken over eigen installateurs en een eigen helpdesk.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6789202). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.