Managed hosting door True

Mendix helpt partners en professionals met low-code

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Best Marketing Program of the Year

 

Computercode, programmeren, computertaal

Leverancier van low-code oplossingen Mendix organiseerde zijn laatste Mendix Worls in Ahoy Rotterdam. Bijna vijfduizend professionals van ongeveer elfhonderd organisaties, afkomstig uit dertig landen, kwamen drie dagen samen om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen in low-code. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Mendix te nomineren in de categorie Best Marketing Program of the Year.

Mendix claimt dat low-code een einde gaat maken aan de traditionele wereld van software- en applicatie-ontwikkeling. Bovendien versnelt het volgens de leverancier innovatie en digitalisering in iedere organisatie. Mendix World was het grootste event ooit dat is gewijd aan low-code technologie. Het was vooral bedoeld om professionals in applicatie- en softwareontwikkeling te laten zien wat low-code voor hun organisaties kan betekenen. Uiteraard konden zij ook kennismaken met de volgende generatie van het Mendix-ontwikkelplatform.

Tijdens de partnerdag op Mendix World waren meer dan 150 partners en 36 sponsoren aanwezig. Tijdens een speciale awardceremonie werden de beste Mendix low-code projecten bekroond in verschillende categorieën zoals Most Innovative Solution, Delivery Excellence, Research & Development, Enablement, Fast Track en Partner of the Year. Onder de sponsors van Mendix World bevonden zich onder meer Siemens, door wie Mendix is overgenomen, SAP en Accenture.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6789039). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.