Managed hosting door True

Interconnect stimuleert partnersamenwerking met Discover

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Best Marketing Program of the Year

 

Sales boost

Interconnect heeft de nieuwe portal Discover voor partners in de markt gezet. Discover is een marktplaats waar vraag en antwoord bij elkaar komen. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Interconnect Discover te nomineren in de categorie Best Marketing Program of the Year.

Tijdens de partnerdag van Interconnect werd Discover geïntroduceerd. Via deze nieuwe portal worden partners vindbaar voor afnemers en krijgen zodoende er een extra kanaal bij om zichzelf te profileren. Discover is niet alleen bedoeld als een saleshulpmiddel voor partners het heeft ook tot doel om het partnerecosysteem meer vorm te geven.

Interconnect ziet steeds vaker dat partners elkaar zoeken, vinden en versterken. Door samen te werken kan vervolgens een vraag van een klant worden ingevuld. Daar is het portal Discover dan ook specifiek voor bedoeld; om elkaar makkelijker te vinden. In de toekomst gaan er ook nog opties worden toegevoegd die de communicatie tussen partners moet bevorderen en verbeteren. Interconncet probeert daarbij partners te stimuleren om de portal met content te verrijken en om leads die via Discover binnenkomen goed op te volgen.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6788973). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.