Managed hosting door True

HPE zet Sales Pro Community op

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Best Marketing Program of the Year

 

Sales boost

Hewlett Packard Enterprise (HPE) is gestart met de Sales Pro Community. De nieuwe aanpak die HPE wereldwijd heeft doorgevoerd moet ertoe leiden dat HPE- en partnerverkopers betere sales kunnen bedrijven door effectievere communicatie en inzet. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Hewlett Packard Enterprise te nomineren in de categorie Best Marketing Program of the Year.

Met de HPE Sales Pro Community is HPE in staat om samen te werken met kanaalpartners. Zo biedt het een vereenvoudigde en makkelijker te begrijpen weergave van trainingsoverzichten en een enkel beloningsprogramma waarin eerdere regionale programma’s samenkomen.

De HPE Sales Pro Community is een interactieve omgeving waarin HPE kan samenwerken met kanaalpartners en waarvia partnersales kan worden gecommuniceerd. Daarnaast biedt het salesprofessionals de belangrijkste productupdates en het laatste nieuws. Partners hebben ook toegang tot experts voor begeleiding bij deals en om business te realiseren.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6788923). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.