Managed hosting door True

Westcon-Comstor scoort met distributie Infovista

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Value Added Distributor of the Year

 

added value toegevoegde waarde

Distributeur Westcon-Comstor heeft een wereldwijde distributieovereenkomst gesloten met Infovista, leverancier netwerk performance en applicatiecontrole. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Westcon-Comstor te nomineren in de categorie Value Added Distributor of the Year.

InfoVista is een leverancier van kosteneffectieve orkestratieoplossingen voor netwerkprestaties waarmee communicatiedienstverleners, mobiele operators en grote ondernemingen de uitdaging aangaan om gebruikerservaring van topkwaliteit (UX) te bieden en tegelijkertijd de kapitaalefficiëntie van hun netwerkinfrastructuur te vergroten. Tachtig procent van ‘s werelds grootste communicatieserviceproviders, meer dan 250 mobiele operatoren, talloze wereldwijde ondernemingen en openbare administraties vertrouwen allemaal op InfoVista-oplossingen om de beste it-services te leveren die specifiek zijn gericht op optimale netwerkprestaties.

Westcon-Comstor is een value added distributeur, gespecialiseerd in het leveren van een totaalportfolio op het gebied van networking, security, datacenters, unified communications, cloud en samenwerkingsoplossingen. Via de distributeur krijgen partners toegang tot een portfolio van high-end bedrijfsgeoriënteerde oplossingen en bekende leveranciers. Westcon-Comstor ondersteunt partners in hun groei en het creëren van business; van wereldwijde logistiek, supply chain en onderwijsdiensten tot pre-sales, technische ondersteuning en engineering. De distributeur werkt samen met partners om snel en effectief in te springen op veranderende marktomstandigheden.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6788084). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.