Managed hosting door True

Infinigate scoort met it-management van Ipswitch

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Value Added Distributor of the Year

 

added value toegevoegde waarde

Ipswitch is een samenwerking aangegaan met Infinigate. Het partnerschap stelt resellers in de Benelux in staat om via Infinigate gebruik te maken van de it-managementoplossingen van Ipswitch. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Infinigate te nomineren in de categorie Value Added Distributor of the Year.

Infinigate is een value added distributeur van it-securityoplossingen in Europa. Ipswitch levert secure file transfer- en network managementsoftware. Met de distributieovereenkomst hebben resellers in de Benelux nu de mogelijkheid tot de aanschaf van Moveit en Ws_ftp voor secure file transfer en Whatsup Gold voor netwerkmonitoring van Ipswitch.

Whatsup Gold 2018 bevat features zoals performance monitoring voor Amazon Web Services en Microsoft Azure Cloud, Meraki Cloud Managed Wireless Systems en Dell Compellent-opslagapparaten. Klanten van Ipswitch hebben een dashboard en een kaart die inzicht geeft in de status en prestaties van het netwerk, servers, opslagapparaten en applicaties in de cloud en on-premises met één netwerkinterface.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6788036). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.