Managed hosting door True

Copaco breidt IBM-portfolio uit

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Value Added Distributor of the Year

 

added value toegevoegde waarde

Copaco heeft het IBM-portfolio uitgebreid met IBM High-End Power (P3) en Storage Systems (S3). Met deze toevoeging is Copaco in staat om zijn businesspartners te voorzien van het volledige IBM Systems-, cloud- en softwareportfolio. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Copaco te nomineren in de categorie Value Added Distributor of the Year.

Copaco is een belangrijke Ecosystem-partner voor IBM in de Benelux. Door uitbreiding van de distributieovereenkomst is IBM in staat om via Copaco een nog grotere doelgroep van businesspartners te bereiken die zich richten op het bouwen en implementeren van infrastructurele oplossingen.

Copaco kan nu het volledige IBM-portfolio aan zijn partners aanbieden. Hiermee kunnen zij bij de distributeur terecht voor al hun IBM-hardware, software en cloudvraagstukken. Daarnaast kan de distributeur met zijn pre-sales consultants klanten volledig ondersteunen in hun sales cycle. De toevoeging aan het portfolio past voor Copace dan ook prima in de value-propositie’.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6788019). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.