Managed hosting door True

Copaco breidt IBM-portfolio uit

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Value Added Distributor of the Year

 

added value toegevoegde waarde

Copaco heeft het IBM-portfolio uitgebreid met IBM High-End Power (P3) en Storage Systems (S3). Met deze toevoeging is Copaco in staat om zijn businesspartners te voorzien van het volledige IBM Systems-, cloud- en softwareportfolio. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Copaco te nomineren in de categorie Value Added Distributor of the Year.

Copaco is een belangrijke Ecosystem-partner voor IBM in de Benelux. Door uitbreiding van de distributieovereenkomst is IBM in staat om via Copaco een nog grotere doelgroep van businesspartners te bereiken die zich richten op het bouwen en implementeren van infrastructurele oplossingen.

Copaco kan nu het volledige IBM-portfolio aan zijn partners aanbieden. Hiermee kunnen zij bij de distributeur terecht voor al hun IBM-hardware, software en cloudvraagstukken. Daarnaast kan de distributeur met zijn pre-sales consultants klanten volledig ondersteunen in hun sales cycle. De toevoeging aan het portfolio past voor Copace dan ook prima in de value-propositie’.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6788019). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.