Managed hosting door True

Arrow helpt HyTrust met Europese groei

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Value Added Distributor of the Year

 

added value toegevoegde waarde

Arrow heeft een distributieovereenkomst gesloten met HyTrust, leverancier van workload security-oplossingen voor multi-cloud-infrastructuren. De overeenkomst is van toepassing op de Benelux en een groot deel van Europa. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Arrow te nomineren in de categorie Value Added Distributor of the Year.

Arrow treedt op als aggregator bij het leveren van HyTrust-oplossingen aan cloud en managed service providers, waardoor zij as a service-diensten kunnen creëren. Arrow heeft meer dan driehonderd verkoopfaciliteiten en 45 distributiecentra die meer dan tachtig landen bedienen. Arrow gaat HyTrust helpen om te groeien in Europa, vooral onder value added resellers, systeemintegratoren en csp’s. Het richt zich dan vooral op resellers die VMware- en cloudoplossingen leveren.

De oplossingen van HyTrust omvatten workload-encryptie en software-defined datacenterbeveiliging. Daarmee kunnen organisaties controles instellen op basis van policies en dit voor elk onderdeel van hun infrastructuur. Het Hytrust Cloud Security Policy Framework biedt mogelijkheden voor een volledig databeveiligingsprogramma, waaronder encryptie en sleutelbeheer, data geo-fencing, data discovery en -classificatie, toegangscontrole, forensic logging en het handhaven van compliance.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6788003). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.