Managed hosting door True

QBS scoort met overname 1Clickfactory

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Specialized Distributor of the Year

 

expertise specialist

Microsoft Dynamics-distributeur QBS Group uit Leusden heeft de meerderheid van de aandelen in 1Clickfactory overgenomen. Dit bedrijf levert internationale diensten op het vlak van Microsoft Dynamics en Microsoft Azure. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Quattro Business Solutions (QBS) te nomineren in de categorie Specialized Distributor of the Year.

Quattro Business Solutions en 1Clickfactory werkten al langer samen, met name in de Duitssprekende landen en de Benelux. De banden zijn met de overname nauwer aangehaald om beter in te spelen op het stoppen van de verkoop van het enterprise resource planning (erp)-platform Dynamics NAV afgelopen 31 maart en de te verwachten grote vraag naar assistentie bij de upgrade naar Dynamics 365 Business Central.

QBS zet de kennis van 1Clickfactory over Business Central is om Microsoft Dynamics-partners in het kanaal te ondersteunen bij de overstap van hun klanten naar dit nieuwe cloudplatform. Het van oorsprong Litouws bedrijf beschikt over een internationaal distributienetwerk voor het leveren van diensten voor upgrades, ontwikkeling, training en hosting.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6787919). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.