Managed hosting door True

Portland Europe scoort met Scale én trading desk

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Specialized Distributor of the Year

 

expertise specialist

Portland Europe doet het dit jaar goed bij de Channel Awards. Als gespecialiseerd distributeur scoort het een nominatie met maar liefst twee onderbouwingen. Zo heeft Portland Europe een distributieovereenkomst in de Benelux gesloten met hyperconverged- en edge-specialist Scale Computing. Daarnaast heeft het de trading desk beschikbaar ook gesteld aan ict-professionals die leveren aan de mkb-sector en regionale overheden. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 dubbel reden om Portland Europe te nomineren in de categorie Specialized Distributor of the Year.

De HC3-oplossing van Scale Computing is een appliance. De software biedt verschillende opties waaronder een hypervisor, software defined storage, multicluster management via het web en integratie met de publieke cloud van Google en managed service providers. Portland Europe voorziet de komende jaren een sterk groeiende vraag binnen organisaties naar innovatieve en krachtige on premises it-infrastructuur, die eenvoudiger te managen is en bovendien als aanvulling op -of alternatief voor- de publieke cloud kan dienen. Met de toevoeging van Scale Computing aan het portfolio kan Portland partners assisteren bij het uitbreiden van hun hybride aanbod.

Portland Europe heeft ook zijn trading desk beschikbaar gemaakt voor ict-professionals die leveren aan de mkb-sector en regionale overheden. De afgelopen tien jaar konden alleen large account resellers gebruik maken van de desk, die naar eigen zeggen praktisch alle softwaretitels uit binnen- en buitenland verkoopt en het aankoopproces naast eenvoudiger, ook goedkoper moet maken. De trading desk verleent bewust geen advies of technisch support, maar richt zich op het competitief en efficiënt uitvoeren van softwaretransacties.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6787902). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.